dijous, 5 de novembre del 2009

RECEPTA DE TARDOR


POLLASTRE AL FORN AMB CASTANYES I BOLETS:
(Plat típic de Tot Sants)

Ingredients:
1 pollastre tallat a octaus (millor de pagès)
1 kg. de rovellons o altres bolets
1/2 kg. de castanyes
1 ceba
1 "canuto" de canyella
1 o 2 tomacons
oli
sal
un raig de conyac
Preparació:
Es neteja el pollastre, es sala i es posa a la cassola "de terra" junt amb la ceba, els tomacons, la canyella, un raig de conyac, amb l'oli. Es fa coure mes o menys una hora.
A part es couen els rovellons en una paella amb una mica d'oli i es reserven per després.
Es couen les castanyes al forn i un cop fredes es pelen.
Un cop cuit el pollastre s'hi afegeixen els rovellons i les castanyes. Es deix fer una mica "xup-xup" i ja es pot retirar del foc.

2 comentaris:

  1. Hola Àngel.
    Jo trobo que el teu blog es massa clar, peró cada un te el seu gust.
    La Rosa a tingut una molt bona ideea amb això dels blogs.
    Apa! Adeu!

    ResponElimina
  2. Hola Àngel,
    El teu bloc es masa blanc, posa un color més fosc i comenta el meu si us plau.
    Bueno
    Adeu!!!

    ResponElimina